Tази вечер в дейли епизода на VIP Brother ураган от пета

...
Tази вечер в дейли епизода на VIP Brother ураган от пета
Коментари Харесай

Ураган от пета степен връхлита Къщата на"ВИП Брадър"! Избухва поредната бомба след грозен скандал!

Tази вечер в дейли епизода на VIP Brother вихър от пета степен ще удари най-известната Къща. Съквартирантите ще би трябвало да изпълнят седмичната си задача до край, а Шеф Петров и Даниел Златков още веднъж ще се изложат пред цяла България като кифладжии. Седмична задача Big Brother TV трансформира Къщата в телевизионно студио, а Мегз – в изпълнителен шеф. Тази вечер ще забележим по какъв начин Мегз, за която БЛИЦ през вчерашния ден направи любопитно разобличаване , все по-трудно се оправя със своята виновна задача, а за даде късмет на Съквартирантите да довършат задачата си, Големият брат ще я в профил от служба и ще я намали в йерархията до хигиенистка.

Водещите на кулинарното шоу „ До ре ми сол и пипер “ Шеф Петров и Марги Хранова, ще премерят сили в оспорвана борба за сърцата и небцата на звездите, а синоптиците Джулиана Урагани, Атмосфер Златков и Данчо Празников ще би трябвало да прочетат прогнозата за времето в Къщата по време на вихър от пета степен.

Дали Съквартирантите ще се обиден от хапливите думи на синоптиците, или прогнозата за времето ще ги разсмее до сълзи и ще съумеят ли да изведат задачата си до сполучлив край, следва да разберем.

Още един вихър, само че този път в връзките сред Шеф Петров и Даниел Златков, ще връхлети Къщата с цялостна мощ. Обиденият Петров не може да не помни абсурда със Златков и ще продължи да разисква футболиста с останалите, само че довечера ще забележим по какъв начин Даниел инцидентно ще чуе неприятните думи по собствен адрес, а това ще се трансформира в задоволителен мотив за поредна бомба в семейството.

Уморени от дейностите и думите на Петров, Съквартирантите ще решат да приложат нова тактичност към него. Всички ще се съгласят, че непрестанните им опити за усмиряване на опърничавия са несполучливи и е време за нова тактика. Каква е тя и дали в последна сметка ще се окаже сполучлива, ще разберем довечера.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР